20/778-0568, 20/9459-212
BÍZZA RÁNK problémás ügyeit!
Smiti Követelésbehajtó
Kapcsolat

ADÓSSÁGBEHAJTÁS FELSŐ FOKON

A folyamatosan romló gazdasági helyzet miatt központi kérdés a pénzügyi stabilitás megteremtése és a források bevonása. A határidőn túli kintlévőségek komoly problémát okoznak Magyarországon a cégeknek és a magányszemélyeknek egyaránt.

Ha gyors, hatékony és konfrontációmentes megoldást keres, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Tel.: +36 20/9459-212
E-mail: behajtjuk.hu@gmail.com
Ajánlatkérés
Másolatot kérek saját e-mail címemre
Küldés

ADÓSSÁGBEHAJTÁS 

Szeretne végre hozzájutni jogos követeléséhez?

Bosszantja, hogy adósa jól él az Ön pénzéből, remélve, hogy megúszta és már soha nem kell fizetnie?

A kintlévőségek komoly gondot okoznak cége életében? 

 

 

Kérje tanácsunkat ingyenes konzultáció keretében:

20/9459212, info@behajtjuk.hu

 

Amit kínálunk:

Gyors, legális, és eredményes adósságbehajtás, amelynek díja az adósra terhelhető a jogszabályok szerint!

Munkamódszerünk: az adós személyes megkeresése elérhetőségein (iroda, lakás), amelyet fotókkal dokumentálunk! Nagyon kellemetlen tud lenni, ha valakit nagydarab emberek keresnek nap mint nap, a leg váratlanabb időpontokban, szituációkban!

Legális módszerek, jogi támogatás, országos lefedettség! Már kis összegtől is vállalunk adósságbehajtást!

Hívja munkatársunkat a 20/9459212-es számon, vagy küldjön e-mailt: info@behajtjuk.hu

 Megelőzés - Kockázat csökkentés

 Kintlévőség kezelés, adósságbehajtás

Az adósságbehajtás, követeléskezelés legális eszközökkel és módszerekkel, tapasztalt szakemberekkel, udvarias és kulturált, de hatékony formában zajlik. A fizetési határidő lejárta és az adósságbehajtás megkezdése között minél kevesebb idő telik el, annál nagyobb az esélye a sikeres adósságbehajtásnak. Ha valaki jogi útra tereli az ügyét, akkor lehet, hogy csak évek múlva születik ítélet, és akkor sem biztos, hogy hozzájut pénzéhez. Adósságbehajtási szolgáltatásunkkal Ön hamarabb juthat kintlévőségeihez. Kollégáink már az első alkalommal személyesen keresik fel az adóst (fotódokumentáció!), illetve e mellett telefonon és e-mailen is folyamatosan tartják vele a kapcsolatot. Folyamatosan tájékoztatják az adósokat a megfizetendő hátralékról, az esetleges jogi következményekről és a fizetési lehetőségekről.

Az adósságbehajtás történhet fix díj fejében, illetve jutalékért, sikerdíjasan is – ez minden esetben egyéni megállapodás. Amennyiben a megbízó igényli, lehetőség van az adósságbehajtás díjának egy részét az adósra terhelni; ilyenkor az ezen költséggel megnövelt összeg kerül behajtásra. Ha az adósságbehajtás mégsem jár sikerrel, javaslatot teszünk a további jogi lépésekre.

Adósságbehajtás: 20/9459212info@behajtjuk.hu

 

 Partnerminősítés

Minősíttesse vevőit még a szerződéskötés előtt: megrendelőinknek komplex céginformációt nyújtunk át. A bejegyzett cégadatok, mérleg- és eredmény kimutatások, valamint a likviditási és tőkeszerkezeti mutatók alapján állítjuk össze minősítésünket.

 

 Számlamenedzsment

A vevőszámlák nyomon követése az alábbiak szerint működik: az erre a célra fejlesztett programunk emlékeztetőt küld a fizetési határidőről, majd felszólítást a lejáratot követően, nemfizetés esetén pedig megindítjuk az adósságbehajtást. Bízza ránk számláit a kibocsátástól a kifizetésig, így egyszerre csökken adminisztrációja és vevőkockázata.

Kapcsolat: 20/9459212info@behajtjuk.hu

 

 Finanszírozás

 

1)      Pályázatírás

2003 óta foglalkozik cégünk pályázatírással, elsősorban az uniós társfinanszírozású pályázatokkal. Segítséget kívánunk nyújtani mikor-, kis- és középvállalkozások számára fejlesztési és beruházási céljaik megvalósításához vissza nem térítendő állami támogatás elnyeréséhez. Magas színvonalú szolgáltatást nyújtunk, kedvező áron, komplett garanciavállalással.

Szolgáltatásaink:

Teljes körű pályázati ügyintézés ingyenes konzultációval: 30/6077-882, info@forrasok.com 

2)      Hitel:

Hitelügyintézés ingyenes konzultációval: 30/6077-882, info@forrasok.com